Falsters Hjerte Øst

Falsters Hjerte Øst er den nyeste del i et stinetværk der binder området sammen, og det består foruden dette spor af Falsters Hjerte Vest, og Skjørringe-Virket-Sø.

I Falsters Hjerte tror vi på, at fælleskab og medejerskab er vigtige værdier for mennesker, der vælger at bo på landet. Derfor er foreninger, erhvervsliv, borgerne fra landsbyerne beliggende i Falsters Hjerte samt Guldborgsund Kommune, gået sammen om at udvikle og skabe rum for det gode liv på landet. Dette gør vi for at skabe gode rammer for børn og bosætning, samt ved at udvide kendskabet til vores dejlige natur. Sporerne ved Horreby Lyng består af en gul, en rød og en blå rute. Fra gul rute er der ved Virkethus mulighed for at følge den skiltede rute Motionsslangen helt til Nykøbing F. Du kan læse mere om gult og rødt spor i deres folder ”Sporet i Falsters Hjerte”.

Vidste du at Falsters hjerte sporet er et vildt spiseligt spor?

Sporene ved Falsters hjerte er helt særlige, og på dette spor bevæger du dig fra hjertet af Falster, hvor hedelyng og den sandede jord præger landskabet, og ud til vandet med de frodige skove ved Corselitze Gods. Ved kystlinjen står træerne helt ned til vandkanten, og de spiselige urter kigger frem i skovbunden. Fra fugletårnet i hjertet af heden er der en skøn udsigt, og ved bænkene undervejs kan du holde velfortjente hvil i naturskønne omgivelser. Gå på opdagelse i landskabet og nyd de spiselige urter undervejs. Vi har samlet et lille udpluk til dig i folderen. Vi håber du nyder turen.