Corzelitze

Ved Corselitze gods kan du nu gå på opdagelse på 11 nye stier, de er spredt over hele Corselitzes ejendom fra nord til syd. for at gøre over blikket lidt nemmere har vi lavet en liste med links til de enkelte spor nedenfor her.

Næsgaard - Abildvig

På ruten Næsgaard - Abildvig kan du opleve skovens dufte og vindens susen i trækronerne

Ruten Næsgaard - Abildvig findes her.

 

Skansen - Hestehoved Fyr

Gå en tur på ruten ved Skansen - Hestehoved Fyr og oplev kystskovens omfavnelse, hvor saltvandsduften møder skovens friske luft, og lad dig inspirere af det bedste fra begge verdener.

Ruten Skansen - Hestehoved Fyr findes her.

 

Stubbehage

På ruten ved Stubbehage kan du opleve kystskovens unikke symfoni mellem hav og skov, hvor bølgerne danser langs kysten, og træerne synger i vinden.

Ruten Stubbehage findes her.

 

Kørestolsvenlig sti

På Corselitze gods har de etableret en kørestolsvenlig sti der starter ved Hesnæs havn. 

Ruten findes her.

 

Mellemskov

Gå en tur langs Mellemskovens stier, hvor duften af tang møder skovbundens friskhed, og lad dig føre af sted af naturens rytme.

Ruten Mellemskov findes her.

 

Hesnæs eng

Gå en tur på Hesnæs eng og nyd den fuldendte tur i naturen, hvor du både kan opleve de åbne græssletter, de dybe skove og stranden friske duft. 

Ruten Hesnæs eng findes her.

 

Pomle nakke

Gå en tur ved Pomle nakke og lad dig fortrylle af den skiftende kulisse, hvor havets glitrende overflade møder skovens dybe grønne farver.

Ruten Pomle nakke findes her.

 

Kyststien

Langs hele østkysten på Falster findes Kyststien den kan du læse meget mere om her.

 

Donnemose

Oplev kystskovens kontraster, hvor det havet møder den stille skov, hvor mosekonen brygger i den lille skovmose. gå på tur og lad dig indhylle i naturens balancerede harmoni.

Ruten Donnemose findes her.

 

Tromnæs

Oplev skovens dybe ro og vindens sagte pusten i træerne, her er du langt fra by og vej og kan for alvor mærke naturens fred.

Ruten findes her.

 

Fruens Ege

Her kan du opleve Fruens Ege, samt Danmarks største egetræ, som rummer mere end 100 kubikmeter træ i den gigantiske stamme.

Ruten findes her.

 

Falsters Hjerte Øst

I det åbne landbrugsland, følger sporet udyrkede bræmmer langs vandløb, levende hegn mellem marker eller markveje. Sporet bringer dig på den måde forbi både de dyrkede marker, men også elementer af en mere vild natur, som er vigtige for de vilde dyr og planter. Langs sporet vil der være rig mulighed for at se f.eks. hare, agerhøns og rådyr. 

Ruten findes her.