Bagholt Mose

Sporet ved Bagholt Mose ligger i Munkeskov ca. 10 km nordøst for Haslev, mellem landsbyerne Terslev og Algestrup. Den afmærkede gule rute er 3-4 km lang. 

Sporet starter ved holdepladsen i Munkeskov. Bagholt Mose er beliggende nær Haslev i Munkeskov, der er en skovpart under Juellund Skovdistrikt. Giesegaard & Juellund ejes af Michael greve Brockenhuus-Schack. Godset, der har tilhørt familien siden starten af 1700-tallet, driver ca. 3.200 ha., der fordeler sig ligeligt på planteavl og skovbrug. Herudover er der en betydelig udlejning af land- og skovhuse. 

Vidste du at Bagholt mose sporet er et vildt spiseligt spor ?

På sporet ved Bagholt kan du gå på opdagelse i den dybe skov, som er drevet med fokus på produktion af træer. Selvom sporet ved Bagholt er en produktionsskov, gives der plads til den vilde natur og de spiselige urter, mosen er nemlig en af Sjællands vigtigste moselokaliteter kendt for sin store bestand af orkideer og forskellige typer af mos. Foruden de sjældne planter findes en lang række spiselige planter, som er værd at tage et kig på. Vi håber du nyder turen og det vilde spiselige spor.