SPOR søger praktikant

Vil du arbejde med branding, projektledelse og kommunikation i en af Danmarks største erhvervsorganisationer? Kan du arbejde selvstændigt og er klar til at hjælpe et fantastisk projekt, som skal forbedre danskernes adgang til naturen? Så har vi praktikpladsen til dig.

 

Hvis du brænder for kommunikation og branding, og kan se dig selv være praktikant for det landsdækkende projekt SPOR, så har vi lige nu det perfekte job til dig. Vi leder efter en praktikant, som har gå på mod, kan arbejde selvstændigt og kan tage ansvar.

Du vil være med at udvikle og lede projekter. Du kommer til at udvikle din kommunikationsværktøjskasse; da vi arbejder med alt fra SoMe-kampagner til hjemmesider, nyhedsbreve, print og dine ideer skal være med til at skabe målbare resultater.

Du kommer til at arbejde meget med frivillighed og frivillige, samt den kompleksitet som den tilvejebringer i det åbne land.

Der vil også være en del praktiske opgaver som skal løses, og her bliver du manden i marken, som kan være med til at løfte de praktiske opgaver som der er i et projekt som SPOR.

Hvad er SPOR?
SPOR er vandrestier, der giver alle interesserede mulighed for at opleve sider af den danske natur, som ellers ikke er tilgængelig for offentligheden. SPOR er med til at fremme dialogen mellem brugere af sporet og jordejerne. Landbrug & Fødevarers driver SPOR-sekretariatet, der netop har lanceret det nye projekt På sporet af Danmark. SPOR har eksisteret siden 1997, og vi støttes af Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Skovforening, Friluftsrådet, Kommunernes Landsforening, Landdistrikternes Fællesråd og Danmarks Jægerforbund. Der findes 376 spor over hele landet, mere 1400 km. Her sikrer lokale aftaler, at alle i Danmark har mulighed for at komme ud og opleve naturen på privat jord.

Om dig
Vi forventer at du er topmotiveret for at løfte opgaven, og at det kribler i dine fingre for at få lov til at være med til at udvikle og drive SPOR. Vi forventer, at du trives i en rolle, hvor du ikke bare får ideerne, men også vil være med til at føre dem ud i livet. Vi forestiller os derudover at du:

  • Er kreativ og god til at omsætte ideer til handling
  • Arbejder selvstændig, struktureret og ansvarsfuldt
  • Har styr på din kommunikative værktøjskasse
  • Har stærke tværgående samarbejdsevner
  • Har kørekort og gerne egen bil.
  • Ønsker at arbejde med projektstyring og stakeholder kommunikation

Hvad skal du lave?
Som praktikant for SPOR skal du være med til at sikre, at projektets overordnede målsætninger indfries og eksekvere de mange løbende delmål i projektperioden.

Desuden hjælper du som praktikant med at den daglige drift af projektet kører gnidningsfrit, du er med til at udvikle interne såvel som eksterne kommunikationsopgaver, der er værdiskabende for projektets mange interessenter. Opgaverne spænder bredt fra rådgivning af frivillige til strategisk interessevaretagelse og netværksarbejde.  Der vil ligeledes være naturfaglige opgaver hvor der f.eks. skal registreres planter langs vores stier. Du kommer til at hjælpe med al kommunikation omkring SPOR, alt fra print til sociale medier og kampagner, og du bliver assisterende redaktør på SPORs hjemmeside.

Der kan forekomme rejseaktivitet i hele Danmark.

Hvem er vi?
Du bliver en del af afdelingen Digital, Kampagne & Branding og vil arbejde primært fra Axelborg i København. Du vil indgå som en vigtig og aktiv del af vores afdeling, hvor vi beskæftiger os med branding af det danske fødevareerhverv. Vi arbejder med Landbrug & Fødevarers brand, sociale medier, digitale tilstedeværelse og store events og koncepter som Åbent Landbrug, Skoletjenesten, SPOR og Folkemødet. Vi arbejder med store kampagner, løbende kommunikationsindsatser, produktion af video og grafikker, brandidentitet, events, web, nyhedsbreve og meget mere.

Vi har mange forskellige fagligheder og bruger hinanden til sparring og til at spille hinanden bedre. Og så er vi en afdeling, der faktisk vil hinanden. Kollegialt og socialt. Vi skal have en god hverdag. Hver dag. Og med en arbejdsdag der fylder godt halvdelen af ens vågne timer, er det vigtigt, at det er både sjovt og spændende. Derfor hænger opgaver, kollegialt sammenhold og ambitioner uløseligt sammen hos os.

Derfor skal du søge et job hos os
Hvis du får praktikpladsen her, så vil vi gøre vores bedste for, at din faglighed og viden bliver udnyttet og udfordret – hver eneste dag. Vi prioriterer udvikling af vores medarbejdere, og du vil have en tæt dialog med din leder om, hvordan vi løser vores opgaver bedst.

Vi tilbyder
Hvis vi selv skal sige det: En superspændende og udfordrende praktikplads med ansvar og indflydelse, og du har som praktikant i høj grad mulighed for at påvirke din rolle og opgaver, ligesom du vil blive en del af en spændende afdeling, som arbejder med kommunikation og branding på højt niveau. Du får ligeledes en attraktiv arbejdsplads i hjertet af København med et stærkt fagligt miljø, og dygtige og engagerede kollegaer.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte, projektleder Rasmus Emborg på rsem@lf.dk  eller telefon 4032 8543.
Eller nuværende praktikant Mads Pipenbring Jørgensen på mapj@lf.dk eller telefon 2478 5258.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist søndag 5. marts 2023. vi ser frem til at høre fra jer.

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen, der understøtter 189.000 arbejdspladser og en årlig eksport på 170 milliarder kroner, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af Danmark.